Головна Новини Світ Росія Путіну запропонували "ядерний рецепт", як відрізати Україну від Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну запропонували "ядерний рецепт", як відрізати Україну від Європи

Уральський фізик запропонував російському диктатору ядерними ударами відрізати Україну від Європи

14 серпня 2024, 23:55 comments12811
Поділіться публікацією:

Доктор фізико-математичних наук, професор Пермського державного університету Анатолій Волинцев запропонував російському диктатору Володимиру Путіну завдати ядерні удари по західних областях України, щоб відрізати від допомоги Європи і США.

Путіну запропонували "ядерний рецепт", як відрізати Україну від Європи

Путіна закликали завдати ядерний удар по Україні. Фото з відкритих джерел

"Я пропоную бити по Бескидському тунелю, по тих мостах, які пов'язують Україну і Захід, по дунайській інфраструктурі тощо", — сказав Анатолій Волинцев.

Необхідність таких дій фізик пояснив "розширенням цілей СВО". За його словами, раніше РФ "захищала населення Донбасу", але потім "Захід почав допомагати Україні", через що "бойові дії перейшли в зовсім іншу фазу".

"Це далеко не беззбройний ворог. Це хитрий, умілий, добре озброєний ворог. Захід вклав зброю в руки українського та значною мірою етнічного російського населення", — додав російський вчений.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс" повідомив, що захоплені в полон російські військові висловили бажання воювати на боці України в російських добровольчих угрупуваннях. За його словами, російські добровольці мають пройти перевірки, щоб потрапити до лав українських сил.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що не таємниця, що для Кремля українці не є пріоритетом, а тому гуманітарна допомога на тимчасово окупованих територіях має функцію шантажу та підкупу лояльності населення. Водночас потреби етнічних росіян мають більшу пріоритетність, оскільки у Кремлі чудово розуміють, що окуповані території – не Росія. Відтак, зазначили у Центрі спротиву, усі гуманітарні вантажі були перенаправлені на Курщину. Відповідне рішення Кремль пояснює нібито ініціативою населення окупованих територій, а місцевим мешканцям наразі відмовляють у видачі допомоги. Натомість їх годують обіцянками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини