Головна Новини Світ Росія Путін отримає жахливий сценарій у війні: хто може стати союзником України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін отримає жахливий сценарій у війні: хто може стати союзником України

Якщо Південна Корея відправить в Україну зброю, то Путін отримає жахливий сценарій, на який не очікував

21 жовтня 2024, 18:02
Поділіться публікацією:

Залучення Росією північнокорейських військовослужбовців до війни в Україні може стати серйозною помилкою для Володимира Путіна, вважає jглядач видання Bild Альберт Лінк. Зокрема, він повідомив, що Міністерство закордонних справ Південної Кореї вже висловило протест проти таких дій, викликавши російського посла в Сеулі. На думку Лінка, Путін ризикує зіткнутися з новим потужним опонентом — Південною Кореєю.

Путін отримає жахливий сценарій у війні: хто може стати союзником України

Володимир Путін

"Жахливий сценарій для Путіна: Південна Корея, яка досі підтримувала Україну лише гумдопомогою і касками, реагує на вступ Кім Чен Ина у війну — і відправляє Україні зброю. Маленька Південна Корея (лише трохи більша за Австрію) — одна з найбільших армій світу з приблизно 3,6 млн солдатів (500 000 активних, 3,1 млн у резерві)", — зазначає Лінк.

За його словами, Південна Корея має розвинений оборонно-промисловий комплекс і використовує зброю за стандартами НАТО. До 2027 року країна планує стати четвертим за величиною експортером зброї у світі, поступаючись лише США, Росії та Франції.

Якщо Південна Корея надасть Україні зброю, це, за словами Лінка, суттєво вплине на перебіг війни.

При цьому російський опозиційний журналіст Іван Яковина у Феейсбуці наголосив, що Україні зараз важливо звернутися до Південної Кореї по збільшення допомоги, особливо у сфері електроніки та мікрочипів. Збройні сили України фактично виконують роботу південнокорейської армії, стримуючи сили Північної Кореї.

Експерт також висловив думку, що європейським країнам слід дозволити переправляти північнокорейських військовополонених до Південної Кореї, оскільки там може виникнути значний потік полонених. За його словами, ситуація вкрай тривожна: Північна Корея стала учасницею найбільшого збройного конфлікту в Європі після Другої світової війни. Необхідні радикальні заходи, щоб зупинити цей прецедент, додав Яковина.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Зеленського пояснили, чому Захід закриває очі на те, що КНДР допомагає РФ у війні проти України і надає своїх військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини