Головна Новини Світ Росія «Рабство для російських дітей»: у Держдумі РФ зареєстрували відповідний законопроєкт
commentss НОВИНИ Всі новини

«Рабство для російських дітей»: у Держдумі РФ зареєстрували відповідний законопроєкт

Російських дітей хочуть залучати до суспільно-корисної праці. Відповідні правки до закону "Про освіту в РФ" внесли декілька депутатів

25 травня 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське агентство ТАРС.

«Рабство для російських дітей»: у Держдумі РФ зареєстрували відповідний законопроєкт

Російських дітей залучатимуть до суспільно-корисної праці. Фото з відкритих джерел

Таку заяву зробила голова комітету Держдуми РФ з освіти, одна із авторок  законопроєкту, Ольга Казакова.

"Даний закон пропонує учням не спостерігати за працею, а бути її творцями. З нового: діти в обов’язковому порядку повинні брати участь у суспільно-корисній діяльності. Це висадка дерев та квітів на пришкільній території, допомога у бібліотеці, музеї, класному кабінеті чи оформленні шкільного майданчика, — зауважила голова комітету Держдуми РФ з питань освіти.

Таким чином, як переконана Казакова, ухвалення даного закону дасть змогу осучаснити шкільну програму з праці. А молоде покоління – формуватиме правильне ставлення до цілеспрямованої діяльності. При цьому, такі заняття вирізнятимуться в залежності від стану здоров’я та вікових особливостей дитини.

"Урок праці має так і називатися "Урок праці" і породжувати вміння, що знадобляться у житті, в професії, в побуті", — додала Казакова.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Бійня нашкільній лінійці в Росії: 11-класник ледь не зарізав однокласницю під час урочистої частини Неприємний інцидент трапився у Росії на Волгоградщині. Там, школяр привселюдно приставив ножа до горла однокласниці і намагався її вбити.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Держдумі Росії запропонували відправляти на війну в Україну безпритульних собак. У Держдумі РФ висунули пропозицію навчати бродячих собак "різним навичкам" та відправляти їх на фронт.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Як живуть діти у прифронтових зонах України: історія Діми із Ямполя. Попри щоденну небезпеку, відсутність належних умов життя та близькість до бойових дій і лінії розмежування, у селах на Донеччині продовжують жити сім’ї з дітьми



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини