Головна Новини Світ Росія Радились протягом вихідних. В Кремлі визначили наступну жертву після Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Радились протягом вихідних. В Кремлі визначили наступну жертву після Навального

Кремль визначив наступну жертву після смерті опозиціонера Олексія Навального, про це у соцмережах повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає портал «Коментарі»

19 лютого 2024, 16:48 comments3508
Поділіться публікацією:

За інформацією Андрія Юсова, протягом минулих вигідних у адміністрації російського диктатора Володимира Путіна проводилися наради щодо подальших дій стосовно інших опозиціонерів. При цьому, як підкреслив представник ГУР, "гестапівці" вибрали собі наступну жертву, нею начебто став екс-глава компанії ЮКОС Михайло Ходорковський. Відомо, що він у 2015 році був заочно арештований та оголошений у розшук.

Радились протягом вихідних. В Кремлі визначили наступну жертву після Навального

Михайло Ходорковський

Як підкреслив Юсов, на Заході Олексія Навального сприймали як одну з центральних фігур опозиції кремлівському режиму. Тепер, за його словами, російський режим шукає способи, як протидіяти тим політичним фігурам, які розкривають нелегітимність та нікчемність перепризначення кремлівського диктатора. Особливо такі дії актуальні перед так званими виборами президента в РФ, додає представник розвідки.

"Зокрема, активно обговорюється діяльність Михайла Ходорковського, який продовжує уособлювати помітний політичний та медійний ресурс, критичний до російської влади воєнних злочинців", — сказав Юсов.

За його інформацією, начебто ведуться дискусії щодо можливих методів продовження "зачистки" впливових осіб у середовищі російської опозиції в інших країнах. Також, додає Юсов, у Росії обговорюють можливі наслідки проведення активних заходів на території країн Заходу.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо про смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Після цього ряд топ-політиків звинуватили РФ у вбивстві опозиційного політика.

Як повідомляли "Коментарі" на смерть Навального відреагували в США. Там підкреслили, що загибель російського опозиціонера свідчить про те, що диктатор РФ Володимир Путін – брутальна особа. А тому США повинні докласти максимальні зусилля задля допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини