Головна Новини Світ Росія Радянський чемпіон зробив божевільну заяву про змову Заходу проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Радянський чемпіон зробив божевільну заяву про змову Заходу проти Росії

Дмитро Васильєв накинувся на американську гімнастку

10 липня 2024, 16:50
Поділіться публікацією:

 Дворазовий олімпійський чемпіон з біатлону Дмитро Васильєв висловився критично про перемоги чотириразової олімпійської чемпіонки у спортивній гімнастиці Сімони Байлз із США, назвавши їх "змовою Заходу". Рік тому радянський чемпіон навіть запропонував провести Олімпійські ігри без допінг-контролю.

Радянський чемпіон зробив божевільну заяву про змову Заходу проти Росії

Дмитро Васильєв (фото з відкритих джерел)

Р-Спорт наводить відповідний коментар Васильєва, де він висловлює думку, що західні країни об’єдналися проти РФ з метою домінування у світовому спорті.

"У ситуації з Байлз видно паралелі з норвезькими біатлоністами-астматиками, яким взагалі дано зелене світло.

Виходить, що вони найхворобливіші спортсмени за густотою населення, адже населення країни близько 5 мільйонів. І при цьому найхворобливіші спортсмени обіграють увесь світ. Але ж це абсурд, цього не може бути.

Ситуація з Байлз — частина змови та обману з боку західних країн, коли для деяких спортсменів були створені особливі умови для того, щоб показати — Захід домінує практично у всіх видах спорту. І їй теж було дано зелене світло", — сказав Васильєв.

У мережі користувачі лише посміялися зі слів Васильєва.

До слова, Сімона Байлз планує виступити за збірну США на Олімпіаді-2024. У 2016 році вона розповідала, що з дитинства використовує препарати від синдрому дефіциту уваги та гіперактивності (СДВГ). Гімнастці було видано дозвіл на вживання психостимулятора як терапевтичний виняток.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у МЗС РФ знову сходять з розуму через Олімпійські ігри у Парижі Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова підтримала відмову російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх у Парижі. Міжнародний олімпійський комітет (МОК) дозволив деяким представникам країни-агресора брати участь в Іграх, але без прапора та гімну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини