Головна Новини Світ Росія Раптово помер депутат російської Думи та партії Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер депутат російської Думи та партії Путіна

Депутат від партії "Единая Россия" помер на 47 році життя.

12 жовтня 2022, 13:52 comments3382
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми РФ і політик від партії "Единая Россия" Микола Петрунін раптово помер у віці 46 років. Наразі причину смерті посадовця з Росії не встановлено. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Раптово помер депутат російської Думи та партії Путіна

Політик від партії "Единая Россия" Микола Петрунін помер. Фото з відкритих джерел

Хоча точні деталі смерті російського депутата невідомі, але в офіційному повідомлені Державна Дума Російської Федерації зазначила, що Петрунін помер після важкої хвороби. Деякі ЗМІ повідомляють, що російський депутат помер після ускладнень викликаних коронавірусом.

Відомо, що Петрунін в Держдумі РФ займав посаду першого заступника голови комітету енергетики Росії. У російському органі влади депутат представляв інтереси Тульської області. У 2016 році Микола Петрунін балотувався в Думу РФ від путінської партії "Единая Россия". Також депутат має медаль "За заслуги перед Отечеством" II степени.

Російські депутати позитивно висловились про роботу Петруніна, та повідомляли, що чиновник присвятив себе власній роботі та виборцям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть молодого білоруського пропагандиста через нещасний випадок. За попередньою версією слідства 22-річний журналіст приймав ванну в якій працювала пральна машинка і від короткого замикання електрики чоловіка вбило струмом. Пропагандист працював на національному каналі країни "Беларусь 1".

Також "Коментарі" писали про загибель російського співака Бориса Мойсеєва. Відомому артисту було 68 років. Чоловік довгий час хворів і останні роки майже не з'являвся публічно. За кілька років до власної смерті актор пішов зі сцени добровільно. Також відомо, що Мойсеєв підтримував діяльність Володимира Путіна та його партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини