Раптово стало зле: російська співвчка екстрено була госпіталізована

Любов Успенська перебувала у своїй квартирі, коли їй стало погано

Відома співачка та прихильниця Путіна, колишня мешканка Києва Любов Успенська, що недавно похвалилась тільки отриманим російським паспортом, терміново звернулась до медиків.

Як інформує пропагандистський телеграм-каналу Mash, Любов Успенська звернулась до лікарів, бо відчула себе зле і, як виявилось,має проблеми із серцем.

"Співачці різко стало погано - почастішало серцебиття. Медики приїхали на Мосфільмовську вулицю. Зараз їй надають допомогу", - інформує пропагандистське видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом. Відомий клоун з Росії та запеклий прихильник Путіна Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами на інфаркт після свого концерту в російській столиці. Про це пишуть російські видання.

Артист, що недавно говорив про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста, за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані. Як каже його син Дмитро, лікарі поки не дають жодних прогнозів. Юрія Куклачева прооперували і лишили в лікарні.
Недавно Куклачов спричинив скандальну ситуацію своїми заявами з приводу нещодавнього теракту в підмосковному залі Крокус Сіті Хол.

Також "Коментарі" писали про те, що молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'я. Молода дружина вже похилого гумориста-путініста Євгена Петросяна, який схвалює терористичне вторгнення РФ до України, Тетяна Брухунова потерпає від невиліковного захворювання, яке створює їй проблеми в житті. В 35-річної Тетяни проблема з венами на ногах.