Головна Новини Світ Росія Закликав бомбити Європу і США: російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом
commentss НОВИНИ Всі новини

Закликав бомбити Європу і США: російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом

Дресирувальника кішок Юрія Куклачова екстрено госпіталізували з інфарктом

14 квітня 2024, 23:40 comments1452
Поділіться публікацією:

Відомий  клоун з Росії та  запеклий  прихильник Путіна  Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами  на інфаркт після свого концерту в російській столиці. Про це  пишуть російські видання.

Закликав бомбити Європу і США: російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом

Юрій Куклачов (фото з відкритих джерел)

Артист, що недавно говорив  про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста,  за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині  знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані.

Як  каже його син Дмитро, лікарі поки не дають жодних прогнозів. Юрія Куклачева прооперували і  лишили в лікарні.

"Учора Куклачеву стало погано під час його ювілейного концерту в Москві. Спочатку подумали, що це просто защемлення нерва, але ситуація виявилася набагато серйознішою. Дресирувальника госпіталізували і вночі прооперували", — пишуть  пропагандистські медіа.

Недавно Куклачов спричинив скандальну ситуацію  своїми заявами з приводу нещодавнього теракту в підмосковному залі Крокус Сіті Хол.

"Атака терористів наочно показала, з ким ми боремося під час "СВО"... Наш народ зараз побачив, що з нами зроблять Захід і Європа, якщо вони, не дай Боже, нас переможуть. Вони нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами", — заявив в той час російський  артист. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що улюбленого виконавця Путіна екстрено госпіталізувалиВідомого російського співака, лідера гурту "Любе" Миколу Расторгуєва, що  схвалює терористичне вторгнення Росії  в Україну, госпіталізували в лікарню в російській столиці. Російські ЗМІ  написали, що музикант поїхав до лікарні в супроводі особистого лікаря, бо має  проблеми із серцем. За інформацією джерела, в медичному закладі Расторгуєву  зроблять повне обстеження, також застосують  процедуру з відновлення кардіовертера-дефібрилятора, що  йому раніше імплантували.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини