Головна Новини Світ Росія Невиліковно хвора: молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Невиліковно хвора: молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'я

Дружина Євгена Петросяна поскаржилася на невиліковне захворювання

8 квітня 2024, 23:45 comments1327
Поділіться публікацією:

Молода дружина вже похилого гумориста-путініста Євгена Петросяна, який схвалює  терористичне  вторгнення РФ  до України, Тетяна Брухунова  потерпає від невиліковного захворювання, яке створює їй проблеми в житті.  В 35-річної Тетяни проблема з венами на ногах.

Невиліковно хвора: молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'я

Тетяна Брухунова (фото з відкритих д

В соцмережах  Брухунова  написала, що мала складне операційне втручання з видалення варикозу.  Прихильники Тетяни розгледіли, що вона майже не носить взуття на підборах, на що Брухунова  зізналась, що давно відмовилась від шпильок.

"Після складної операції з видалення вен із правої ноги підбори пішли з мого життя за медичними показаннями", — розповіла  Брухунова.
Ще  дружина 78-річного коміка  Петросяна  повідомила, що перенесла операцію до першої вагітності.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарніГумориста з РФ Євгена Петросяна готують до операційного втручання. Повідомляють, що впавши  на вулиці, він зламав ключицю.  

Все виявилось більш аніж серйозно. Перед  вихідними  його оперуватимуть. Медики  хочуть  поставити в руці  гумориста  титанові пластини. Тепер  комік  знаходиться в медичному закладі  під наглядом лікарів. Перед  операцією  його не відпускатимуть  додому.

При цьому, раніше  гуморист  мав кілька операцій на серці. Стверджують, що  в артиста  давні проблеми з цим органом. Але тоді  він сказав, що вірить в краще і не збирається  помирати. В цей час про його самопочуття немає інформації, бо гуморист  не виходить на зв'язок з шанувальниками, так само робить його дружина Тетяна Брухунова. Раніше  Петросян підтримував повномасштабну війну в Україні   ще й брав участь в кремлівських заходах, де виспівував оди  господарю Кремля  Володимиру Путіну. Крім  того, на своїх сольних  виступах він  часто  сміявся над  українцями.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини