Головна Новини Світ Росія Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості

У громадян Росії істерика через нічні вибухи на Кримському мості. Одні вважають, що будуть і надалі терпіти, тоді як інші закликають завдати ударів.

17 липня 2023, 10:35 comments1279
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни у соціальних мережах обурюються через нічні вибухи на Кримському мості, де було зруйновано частину дорожнього покриття та зупинено автомобільний рух.

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості

Кримський міст. Фото з відкритих джерел

Громадяни Росії не приховують своєї істерики через вибухи на Кримському мості, які стались 17 липня. Росіяни критикують Путіна та російське керівництво, яке знову "буде терпіти", не захистило Кримський міст та не зможе дати відповідь.

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 2

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 3

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 4

Інші ж запитують, чи не порушенні таким чином "червоні лінії".

 Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 5

Також багато росіян закликає прийняти відповідні заходи та завдати ракетних ударів по Україні через підрив Кримського мосту.

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 6

Крім того, деякі росіяни звинувачують своє керівництво, яке розкрало гроші при будівництві Кримського мосту. Коли конструкція зруйнувалась, то вирішили звинуватити Україну.

Реакція росіян на нічні вибухи на Кримському мості - фото 7

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські ЗМІ опублікували відео на якому зафіксовано вибухи на Кримському мості. Перед тим як стався вибух можна почути роботи протиповітряної оборони РФ.

Також "Коментарі" писали про речницю пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк, яка заявила, що ситуацію з вибухами на Кримському мості може бути провокацією росіян. На її думку, вибухи не випадково стались в останній день зернової угоди. Крім того, окупаційне керівництво Криму рекомендувало росіянам користуватись альтернативними шляхами і не їхати у бік Кримського мосту. Під альтернативним варіантом мається на увазі тимчасово окуповані території України. Гуменюк, вважає, що таким чином росіяни намагаються наситити цивільними частину півдня України, а потім звинуватити ЗСУ у неправильних діях під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини