Головна Новини Світ Росія Речниця МЗС РФ Захарова відреагувала на нові санкції Канади проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Речниця МЗС РФ Захарова відреагувала на нові санкції Канади проти Росії

Речниця МЗС РФ вкотре використала наративи російської пропаганди про Третій рейх реагуючи на нові санкції від уряду Канади.

5 лютого 2023, 09:40 comments1474
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канада оголосила про введення санкцій проти росіян, що підтримують війну в Україні або сприяють російській агресії. До списку увійшли відомі культурні діячі та пропагандисти Російської Федерації. На це відреагувала речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, яка порівняла такі дії з практиками Третього рейху. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Речниця МЗС РФ Захарова відреагувала на нові санкції Канади проти Росії

Захарова відреагувала на санкції Канади. Фото з відкритих джерел

Кожного місяця усе більше країн тисне на Російську Федерації та тих, хто підтримує агресію проти України. Цього разу Канада прийняла санкції проти 38 росіян та ще 16 юридичних осіб. Усі активи підсанкційних осіб будуть заморожені, а фізичним особам заборонили в’їзд до Канади.

На нові заборони від уряду Канади відреагувала Марія Захарова, яка вкотре використала наративи Кремля про Третій рейх.

"Канадські санкції проти російських журналістів та артистів можна порівняти зі спробою Третього рейху знищити "ненімецький дух" і заглушити голос розуму через спалення книг і заборону періодики", — написала речниця МЗС РФ.

До списку потрапили відомі російські співаки Діма Білан, Микола Басков, Ірина Алегрова, Надія Бабкіна, Олег Газманов, а також актор Михайло Боярський, комік Михайло Галустян та інші. Крім діячів у сфері культури санкції отримали і російські пропагандисти Андрій Колесников, Сергій Брілєв, Євген Піддубний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як Захарова відреагувала на слова Шольца про поразку Росії у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про реакцію жителів Москви на постачання західних танків до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини