Головна Новини Світ Росія Репутація Путіна в РФ серйозно похитнулася: на Заході назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Репутація Путіна в РФ серйозно похитнулася: на Заході назвали причину

Росіяни налякані через два масштабні теракти, які сталися в РФ протягом трьох місяців

24 червня 2024, 16:00 comments1886
Поділіться публікацією:

Репутація російського диктатора Володимира Путіна як лідера, здатного гарантувати порядок у величезній країні, похитнулася після того, як у РФ відбулися два масштабні теракти протягом трьох місяців. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "CNN".

Репутація Путіна в РФ серйозно похитнулася: на Заході назвали причину

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що сплеск насильства відбувається в той час, коли відроджується етнічна напруга, яка посилюється як прагненням поповнити російські військові лави, оскільки війна Путіна проти України триває, так і конфліктом на Близькому Сході.

За даними російської влади, у хаотичних зіткненнях щонайменше 20 людей зазнали поранень і 60 людей було затримано. Декілька відео в соціальних мережах показали натовп людей в аеропорту та на злітно-посадковій смузі, одні розмахували палестинським прапором, інші проривалися крізь зачинені двері міжнародного терміналу.

"Міжрелігійне насильство — це те, чим "дуже стурбований" російський лідер Путін", — сказала колишній керівник московського бюро ЗМІ Джилл Догерті у відповідь на недільні напади в Дагестані.

Зазначимо, в Інституті вивчення війни вважають, що Північнокавказьке відділення Ісламської держави (ІД) Wilayat Kavkaz, швидше за все, здійснило комплексну та скоординовану атаку на церкву, синагоги та правоохоронні структури в Республіці Дагестан 23 червня.

У звіті йдеться, що російська влада намагалася провести "невиразну антитерористичну операцію" на Північному Кавказі, але в основному зосередила свою відповідь на безпідставному звинуваченні в нападі України та НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — це може створити проблеми США та союзникам: ЗМІ дізналися, що задумав Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини