Головна Новини Світ Росія Режим Путіна буде мертвий до зими – розповідає економіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Режим Путіна буде мертвий до зими – розповідає економіст

Російський економіст прогнозує крах економіки РФ.

27 вересня 2022, 21:08 comments1886
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року багато експертів дійшли висновку, що міжнародні санкції проти Москви не будуть достатньо сильними, оскільки росіяни продовжуватимуть робити покупки, проводити вечірки та вести нормальний спосіб життя. Але за словами російського економіста Владислава Іноземцева тільки зараз рішення Володимира Путіна відправити 300 тис. солдатів на війну створить для російської економіки справжню катастрофу.

Режим Путіна буде мертвий до зими – розповідає економіст

Режим Путіна буде мертвий до зими – розповідає економіст. Фото з відкритих джерел

Рішення президента Путіна мобілізувати росіян в армію викликало масові протести. Багато громадян виїхали або збираються покинути країну, експерти вважають, що багато хто перестане приходити на роботу, щоб уникнути призову в армію. На думку російського економіста, саме ця мобілізація знищить економіку РФ в найближчі місяці.

Указом про мобілізацію Путін повертає росіянам війну і вганяє економіку в справжню катастрофу, — вважає російський економіст Владислав Іноземцев.

Російська економіка буде мертва до зими, я писав про це на початку березня, — нагадав Іноземцев.

Тепер економіст вважає, що мав рацію, адже мобілізація повністю змінить економіку Російської Федерації. ВВП Росії буде падати набагато швидше, прогнозує економіст.

До мобілізації експерти були схильні вважати, що економіка Росії впаде на 4-5%, але мобілізація прискорила процеси зниження економіки. Іноземцев наголошує, що його прогноз у 10% йому вже видається надто оптимістичним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни намагаються втекти від мобілізації приватними літаками та платять 25 тис. доларів за місце.

Також "Коментарі" писали, що в Україну почастішали дзвінки з Росії. Чоловіки призовного віку запитують як правильно здатись ЗСУ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини