Головна Новини Світ Росія РФ готується до переговорів у Стамбулі, але зустрічі Путіна та Зеленського не планує
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується до переговорів у Стамбулі, але зустрічі Путіна та Зеленського не планує

У Москві вважають, що прогресу у переговорах немає

28 березня 2022, 16:35
Поділіться публікацією:

У Кремлі готуються до переговорів з Україною, які мають відбутися у турецькому Стамбулі 29 березня. При цьому вже зараз застерігають, що на позитивних результатів від них не чекають. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив речник президента РФ Дмитро Пєсков, пише російський "Інтерфакс".

РФ готується до переговорів у Стамбулі, але зустрічі Путіна та Зеленського не планує

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Спікер російського президента дуже лаконічно відреагував на уточнююче запитання журналістів про те, чи є хоч якісь підстави для виходу на домовленості та на зустріч президентом Росії та України. За словами Пєскова, "просування немає".

Пєсков також заявив, що питання обміну полоненими не порушуватиметься 29 березня в Стамбулі. Бо такі розмови не уповноважені вести делегації.

Прес-секретар Путіна додав, що про прогрес говорити немає сенсу. Є факт переговорів, які продовжують, що є важливим, але при цьому говорити про подробиці цих переговорів поки що немає сенсу, розголошувати деталі, які на них обговорюються, теж не можна. Якщо публічно висвітлювати всі деталі переговорів, це зрештою може лише нашкодити переговорам. На даному етапі, наголосив Дмитро Пєсков, немає підстав говорити, що вдалося досягти якихось успіхів та проривів.

Зазначимо, українська та російська делегації вирушають до Стамбула. Упродовж двох днів у Туреччині відбуватимуться переговори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню експерти проаналізували ситуацію, що склалася перед черговим раундом українсько-російських переговорів, спрогнозувавши, чи є шанс, що ці переговори увінчаються успіхом, а також компромісним рішенням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини