Головна Новини Світ Росія РФ готується до протестів: в ISW назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується до протестів: в ISW назвали причину

Незадоволених росіян багато у Приморському краї

4 листопада 2022, 08:50 comments1947
Поділіться публікацією:

Приморський край РФ може захлеснути хвиля протестів. Жителі країни-агресора незадоволені мобілізацією. У зв'язку з цим влада Приморського краю змушена посилювати поліцейський режим. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

РФ готується до протестів: в ISW назвали причину

Протести в Росії. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє Генштаб Збройних сил України, влада Приморського краю змушена посилювати поліцейський режим. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) також вважають, що через приховану мобілізацію в РФ зростає кількість незадоволених і обурених росіян.

Так, у Приморському краї вже запроваджують додаткові заходи безпеки та посилюють поліцейський режим. За інформацією Генштабу, у російському місті Владивосток влада готується до можливих протестних проявів серед місцевого населення. Росіяни незадоволені проведенням мобілізації. Крім цього, люди вже вбачають втрати серед представників регіону на війні РФ проти України.

Як вважають аналітики ISW, Міністерство оборони Росії продовжує приховану мобілізацію під виглядом формування добровільних підрозділів. Експерти навели інформацію, яку вчора повідомив заступник начальника Генштабу України Олексій Громов: російські чиновники продовжують приховану мобілізацію, незважаючи на оголошене завершення часткової мобілізації. За його словами, в РФ продовжують шукати добровольців, на війну можуть взяти навіть чоловіків з офіційним статусом людини з інвалідністю.

Російські чиновники в Республіці Карелія та Кабардино-Балкарській Республіці все ще виписують повістки про мобілізацію, додали аналітики. Також наголошується, що у РФ продовжуються проблеми з розміщенням "мобиків".

"Російські джерела повідомили, що мобілізований персонал продовжує не проходити навчання, обладнання та поставки. 2 листопада російське джерело повідомило, що мобілізовані в Пскові хворіють, голодують і сплять на вулицях. Російські військові також продовжують стикатися з проблемами хуліганства серед мобілізованих. що російська військова поліція звернулася до МВС Росії за допомогою у наведенні порядку після того, як понад 350 п'яних і безладно мобілізованих прибутку на вокзал у Білгородській області. підвищать якість підготовки свого особового складу, незважаючи на пропозиції щодо цього", — повідомили експерти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авіація ЗСУ потужно вдарила по системах ППО окупантів на півдні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи Шольц змінив свою позицію щодо Путіна: у канцлера відреагували на заяву Ердогана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини