Головна Новини Світ Росія РФ хоче «ефективно» вести війну проти України На який крок пішов Шойгу
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ хоче «ефективно» вести війну проти України На який крок пішов Шойгу

Росія не збирається припиняти війну в Україні. Зокрема, Міноборони РФ замовило більше зброї для фронту. Як заявив Сергій Шойгу, зброя потрібна, щоб «не зменшувати» темпів у війні

1 травня 2024, 12:57
Поділіться публікацією:

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив про те, що РФ має наростити постачання озброєння, щоб мати можливість підтримати теми наступу окупаційних військ на фронті в Україні.

РФ хоче «ефективно» вести війну проти України На який крок пішов Шойгу

Сергій Шойгу

Як заявив Шойгу, на фронт потрібно більше постачати зброї та техніки, і насамперед це стосується засобів ураження.

Міністр країни-агресора стверджує, що у цьому напрямі вже ведеться робота. Зокрема, за його даними, вже вдалося укласти державні контракти з підприємствами промисловості з урахуванням їх повного завантаження та максимального скорочення термінів виготовлення зразків озброєння та військової техніки.

Крім цього, Шойгу заявив, що потрібно зробити все для того, щоб скоротити терміни проведення ремонту військової техніки, яка застосовується у війні проти України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку експертів, Україна та її союзники припускаються помилки Першої світової війни, коли сторони війни недооцінили важливість виробництва озброєння. Нині ж, кажуть аналітики, війну може виграти той, хто зможе ефективно налагодити виробництво своєї власної зброї та боєприпасів.

Крім цього, є думка, що США та союзники України припустилися помилки в аналізі війни Росії проти України. Вашингтон продовжує вважати, що РФ веде проти України колоніальну війну, тому її можна виснажити санкціями і змусити до переговорів, коли Кремль зрозуміє, що війна для нього не вигідна. Але РФ веде екзистенційну війну, тому не рахується зі втратою ресурсів. Для неї головна мета – захопити Україну тому примусити її до миру за допомогою санкцій не вийде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини