Головна Новини Світ Росія РФ конче потрібен мир до осені: чого дуже бояться в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ конче потрібен мир до осені: чого дуже бояться в Кремлі

В Росії дуже бояться проблем в енергетиці, які створює Україна, і масових бунтів

23 липня 2024, 09:57 comments4366
Поділіться публікацією:

Удари по енергетиці Росії призводять до того, що люди там виходять на вулиці. На думку політолога Тараса Загороднього, це є гарною тенденцією, яка означає, що Україна на правильному шляху і потрібно рухатися в цьому ж напрямку і далі.

РФ конче потрібен мир до осені: чого дуже бояться в Кремлі

Володимир Путін

Як вважає експерт, це теж одна з причин, чому росіяни поспішають з "миром". Справа утому, додає Загородній, що вони знають, що ці проблеми під осінь загостряться.

"Цікаво подивитися, що буде у Москві, якщо прилетять дрони у газорозподільчі станції десь на початку осені. Всі ТЕЦ Москви працюють на газу. Всі бунти в Росії мають перспективу, якщо починаються у Москві. Бо у нас можлива холодна зима, а там точно буде холодна зима", — відзначив експерт.

Взагалі, каже Загородній, масове відключення електрики у Краснодарському краї дуже правильна річ. Оскільки Україна не може бити по танкерах, які везуть російську нафту та нафтопроводу по якому американські компанії качають казахську нафту, то дезорганізацію їх роботи можна забезпечити відсутністю електрики.

"Про електрику нам ніхто нічого не говорив і не скаже. "Кіна не будєт. Елєктрічєство кончілось". Ось чому потрібно багато різної зброї власного виробництва. Щоб ніхто нам нічого не розповідав як бити та куди бити", — підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кілька днів тому сотні жителів Краснодару вийшли на мітинг. Росіяни вимагали відновити подачу води та світла. При цьому відомо, що у регіоні масові відключення світла, як стверджує місцева влада, через обмеження подачі електрики з інших регіонів та спеку. Росіяни у Краснодарі скаржилися, що влітку у них вимикали світло спочатку один раз на тиждень, потім тричі, а тепер світла нібито немає по 12-15 годин на добу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини