Головна Новини Світ Росія РФ може постояти за себе: у МЗС РФ вибухнули погрози на адресу Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ може постояти за себе: у МЗС РФ вибухнули погрози на адресу Заходу

Заступник міністра закордонних справ країни-агресора Сергій Рябков вкотре пригрозив Заходу ядерною зброєю

25 червня 2024, 20:12
Поділіться публікацією:

Західні країни недооцінюють можливість застосування РФ ядерної зброї, що може призвести до "фатальних наслідків", заявив заступник російського міністра закордонних справ Сергій Рябков.

РФ може постояти за себе: у МЗС РФ вибухнули погрози на адресу Заходу

Сергій Рябков

Дипломат країни-агресора 25 червня виступив на міжнародному форумі "Примаківські читання" у Москві. Під час заходу він звернув увагу, що нинішня геополітична ситуація у світі не має легких рішень та виходів.

"Ви маєте рацію, безумовно, у недооцінці нашими західними противниками готовності РФ постояти за себе та забезпечити в будь-якій ситуації власні інтереси, не хочеться припускати, що ця недооцінка може набути трагічного та фатального характеру", — сказав Рябков.

При цьому заступник глави МЗС країни-агресора раніше заявляв, що створені в РФ доробки у сфері ядерного стримування гарантують її безпеку. За його словами, йдеться про захист держави на десятиліття уперед.

Крім того, відомо, що 20 червня кремлівський диктатор Володимир Путін припустився можливості внесення змін до ядерної доктрини терористичної Росії. За його словами, причиною для цього може стати робота ймовірних противників Москви над зниженням порога застосування зброї масової поразки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за даними британської розвідки, терористична Росія може застосувати тактичну ядерну зброю та вдарити нею по областях західної України. Як зазначають експерти, терористична Росія вважає , що через цей регіон проходять основні логістичні маршрути постачання озброєння та військової техніки. Саме тому окупанти хочуть зробити цю територію непридатною для проживання, щоб обірвати всі можливі логістичні маршрути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини