Головна Новини Світ Росія РФ перекинула до Криму ешелон з "Градами" і БТРами" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перекинула до Криму ешелон з "Градами" і БТРами" (ВІДЕО)

РФ перекинула в окупований Крим новий ешелон військової техніки

4 вересня 2022, 21:56
Поділіться публікацією:

Росія продовжує переправляти до окупованого Криму військову техніку. Так, нещодавно через Кримський міст було доправлено ешелон з БТРами, "Градами". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram Стратегічних комунікацій ВСУ.

РФ перекинула до Криму ешелон з "Градами" і БТРами" (ВІДЕО)

РФ перекинула до Криму ешелон з військовою технікою (ілюстративне фото з відкритих джерел)

У мережі опублікували відео, де видно, як з Росії до Криму рухався ешелон з військовою технікою

"На півострів везуть БТРи, "Гради", вантажівки. У пасажирських вагонах, ймовірно, їде особовий склад, солдати", — йдеться в повідомленні під відео.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ звільнили Високопілля на Херсонщині, над селищем український прапор. Бійці Збройних сил України звільнили селище Високопілля Херсонської області. Над селищною лікарнею встановили прапор України. Про звільнення селища проінформували військовий кореспондент Андрій Цаплієнко та кілька Телеграм-каналів.  Військові опублікували зворушливе фото з державним стягом над деокупованим Високопіллям. За даними журналістів, світлину зробили сьогодні вранці.  

Також "Коментарі" писали про те, що 20 тисяч окупантів перебувають в оперативному оточенні на Півдні. Представник  першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна Тарас Березовець повідомив, що на правобережжі  річки  Дніпро зараз   знаходяться частини з  мобілізованими  з ОРДЛО, ще тут є військовослужбовці армії  рф.Як він зазначив,  загальна  кількість скупчення окупантів на правобережжі Дніпра   становить майже  20 тис.  військових армії РФ. Представник  першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна продовжив, що загарбники тепер фактично перебувають в оточенні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/AFUStratCom
comments

Обговорення


Новини