Головна Новини Світ Росія РФ залишають все менше вибору: Медведєв зробив божевільну заяву про прямий конфлікт з НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ залишають все менше вибору: Медведєв зробив божевільну заяву про прямий конфлікт з НАТО

Медведєв погрожує конфліктом з НАТО через військову допомогу від Канади

26 вересня 2023, 14:55 comments2513
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв відреагував на військову допомогу від Канади. Він традиційного почав погрожувати через постачання танків "Абрамс", та можливу передачу ЗСУ ракет великої дальності типу Army Tactical Missile System. За його словами Кремлю, "залишають все менше вибору, крім прямого конфлікту з НАТО". Нову божевільну заяву він зробив у своєму Телеграмі

РФ залишають все менше вибору: Медведєв зробив божевільну заяву про прямий конфлікт з НАТО

Дмитро Медведєв ( фото з відкритих джерел)

Медведєв традиційно та з погрозами відреагував на, постачання танків "Абрамс", можливу передачу ракет більшої дальності типу Army Tactical Missile System від Канади.  А підтримку Канади під час візиту президента Зеленського "братуванням з нацистами"

 За його словами Росії лишають все менше вибору.. Також почав погрожувати, що Росія "готова до прямого конфлікту з НАТО".

"Схоже, що Росії залишають все менше вибору, крім прямого конфлікту з НАТО на землі, який перетворився на відкрито фашистський блок на кшталт гітлерівської осі, хоч і більшого розміру. Ми готові, хоча результату буде досягнуто з набагато більшими витратами для людства, аніж у 1945-му", написав Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський висловився про танки Abrams. Танки Abrams, які український народ отримав від американських партнерів, вже незабаром посилять пріоритетні для України напрямки на фронті. Їхнє головне завдання посилити наступальну міць української армії та створити додаткові проблеми для російських загарбників. Мета України деокупувати якомога більше своєї території та завдати якнайбільше втрат росіянам.  Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у ході свого відеозвернення до українців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 вересня 2023, 14:01

Пусті слова як і у його одноклітинного близнюка Данилова. Війна - це бізнес і в Україні він іде чудово. Тому нехай весь світ почекає. Якщо не буде по корупційному і розкрадацькому то нехай і світ котиться у напрямку російського корабля.


Новини