Головна Новини Світ Росія РФ запустила цинічну кампанію проти України напередодні саміту миру
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ запустила цинічну кампанію проти України напередодні саміту миру

Росія напередодні саміту миру запустила проти України цинічну кампанію, заявив військовий оглядач Олександр Коваленко. Зокрема, Київ звинувачують у небажанні забирати своїх полонених

23 травня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

На думку Олександра Коваленка, напередодні проведення Глобального саміту миру у Швейцарії російська пропаганда й надалі намагається дискредитувати Україну, а це означає, що саміт миру для РФ справді проблема.

РФ запустила цинічну кампанію проти України напередодні саміту миру

Олександр Коваленко

Як зазначив експерт, йдеться про запуск інформації про те, що Україна нібито відмовляється забирати своїх полонених, а зі списків на обмін обирає лише "азовців". І це при тому, зазначає Коваленко, що саме терористична Росія зриває всі обміни та домовленості.

Коваленко також звернув увагу на те, що РФ запускає інформацію про нібито "обраність" полонених, натякаючи на корупцію. При цьому вона використовує інформацію про те, що рух Free Azov вийшов на міжнародний рівень. Тепер у РФ заявляють, що азовців не міняють тому, що їх нібито "проплатили".

Тобто, заявив Коваленко, такими вкиданнями РФ намагається дискредитувати Україну на зовнішній арені. Втім, додає він, Кремль спробує також дестабілізувати ситуацію і всередині країни, адже тема обміну полоненими є дуже чутливою.

При цьому експерт припускає, що такі цинічні вкиди росіяни не зашкодять Україні на міжнародній арені, оскільки західні партнери нашої країни чудово володіють інформацією про те, як РФ блокує всі переговори щодо обміну полоненими і що робить Київ, щоб їх розблокувати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у РФ заявили про те, що нібито Київ відмовляється забирати 500 своїх полонених. З цього списку нібито вибрав лише кількох "азовців". Експерти вже заявили , що такими вкидами Росія хоче дискредитувати Україну на саміті у Швейцарії, оскільки там обговорюватимуть питання обміну полоненими. Крім того, РФ хоче викликати хвилювання і всередині країни та змусити простих українців виходити на протести проти влади, яка нібито відмовляється проводити обміни полоненими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини