Головна Новини Світ Росія Росією шириться антимігрантська істерія: іноземців виганяють з Петербургу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росією шириться антимігрантська істерія: іноземців виганяють з Петербургу

Вслід за Москвою мігрантів почали масово видворяти з Петербургу

29 березня 2024, 22:14
Поділіться публікацією:

У Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті.

Росією шириться антимігрантська істерія: іноземців виганяють з Петербургу

Російські міста "чистять" від мігрантів. Фото з відкритих джерел

"До центрів тимчасового утримання іноземних громадян не підійти. Навколо багато спецтехніки та автобусів для поїздки в аеропорт. Також проходять рейди по гуртожитках і квартирах. Усі спецприймальники переповнені", — розповів адвокат про ситуацію в Петербурзі.

За словами адвоката, 29 березня в аеропорт "Пулково" виїхали кілька автобусів із затриманими, щодо яких ухвалено рішення про видворення з РФ.

Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак. Українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини