Головна Новини Світ Росія Росія блокує постачання вугілля з Казахстану, – Міненерго
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія блокує постачання вугілля з Казахстану, – Міненерго

Заступник міністра енергетики України Максим Немчинов заявив про те, що наразі Україна фактично перебуває у стані енергетичної війни з Росією

12 листопада 2021, 03:46
Поділіться публікацією:

Заступник міністра енергетики України Максим Немчинов розповів про розгортання енергетичної війни з Росією. Про це йшлося в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 1". Нємчинов заявив про те, що зараз Україна фактично перебуває в стані енергетичної війни з Росією. Також він додав, що Росія блокує постачання вугілля з Казахстану.

Росія блокує постачання вугілля з Казахстану, – Міненерго

Росія (фото з відкритих джерел)

“Ми на сьогоднішній день фактично перебуваємо у стані енергетичної війни з Росією. Вона блокує імпорт із Казахстану, не пускаючи залізничні вагони з вугіллям до України. Також РФ постійно зменшує замовлені потужності щодо транзиту газу”, – повідомив Нємчинов.

Він вважає, що Росія робить усе це навмисно. "Тобто вони роблять все для того, щоб ми ще більше відчули на собі цю кризу", — додав він.

Нагадаємо, РФ перекидає свої бойові підрозділи та військову техніку до кордону з Україною. Зокрема військовий контингент у Воронезькій області поповнився батальйоном танків Т-80У. Про це повідомляє Bloomberg, оприлюднюючи звіт оборонної компанії Janes. Переміщення бойових танків було відзначено одним із залізничних вокзалів цього регіону країни. Відеоролик із російськими бойовими машинами виклали у соціальні мережі. Бойова техніка прямувала на російський полігон у Погоновому, який розташований за 250 км від нашої країни. Туди навесні РФ вже переміщала свої війська, викликавши на сполох наших західних партнерів. Також оборонна компанія Janes минулого тижня оприлюднила дані про переміщення бойової техніки та підрозділів артилерії тієї ж військової частини сусідньої країни на територію Брянської та Курської областей у район північного кордону нашої країни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини