Головна Новини Світ Росія Росія готується до війни на своїй території: з'явилося важливе підтвердження (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до війни на своїй території: з'явилося важливе підтвердження (ВІДЕО)

Найактивніші процеси будівництва відбувалися влітку цього року у Курській, Брянській та Бєлгородській областях

2 жовтня 2023, 19:15
Поділіться публікацією:

Кілька  останніх місяців російська армія активно будує  оборонні споруди на території  Курської, Брянської та Бєлгородської областей, що розташовані поруч з українським кордоном. . 

Росія готується до війни на своїй території: з'явилося важливе підтвердження (ВІДЕО)

Росія готується до війни на своїй території (фото з відкритих джерел)

За інформацією експерта   галузі оборонних досліджень Брейді Ефрика, що оприлюднив  знімки з супутника,  вони виразно   показують наявність  цих укріплень. Як він стверджує,  фортифікації з'явились порівняно недавно в безпосередній близькості від українського кордону .

За знімками з супутників, на території  Курської  області з травня до початку серпня були викопані нові окопи. На території  Брянської  області з початку червня до середини серпня поруч з населеними пунктами з'явились протитанкові загородження. Ще нові  оборонні споруди  були зведені  в липні та серпні в   Бєлгородській області.

На думку експерта, будівництво нових укріплень може  свідчити про те, що кремлівський режим  готується  до ведення  військових дій  на російській території.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у британській розвідці назвали, скільки років готова воювати Росія в Україні. Міністерство оборони Британії опублікувало щоденний звіт розвідки. Цього разу британська розвідка зосередилась на новому оборонному бюджеті Росії, який має значно зрости у порівняння з попередніми роками.

Згідно з документами від Міністерства фінансів РФ витрати Росії на оборону будуть становити близько 30% від усіх витрат російського бюджету на 2024 рік. Бюджет на оборону у Росії збільшиться до 10,8 трлн рублів або на 68% у порівнянні з 2023 роком. Це становить близько 6% ВВП Росії. Однак, крім оборонного бюджету, Росія має ще засекречені витрати, які ймовірно також підуть на війну в Україні.

Британська розвідка вважає, що Кремль здатен буде підтримувати такий рівень витрат на свої  війська, однак за умови стабільних економічних показників. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини