Головна Новини Світ Росія Росія хоче від України виконання «джентльменської» угоди: Козак зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче від України виконання «джентльменської» угоди: Козак зробив заяву

Росія чекає, що політичні умови почнуть обговорювати у ТКГ

11 лютого 2022, 08:00 comments4266
Поділіться публікацією:

Російська сторона після переговорів у Берліні радників лідерів нормандської четвірки озвучила свої умови для подальших переговорів щодо врегулювання конфлікту на сході України. Діалог може бути продовжено лише після засідань політичної підгрупи ТКГ. Як передає видання "Коментарі", про це на брифінгу заявив заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Росія хоче від України виконання «джентльменської» угоди: Козак зробив заяву

Дмитро Козак. Фото: з відкритих джерел

Російський чиновник зазначив, що Росія уважно слідкуватиме за тим, як українська сторона виконає "джентльменську" угоду про те, що політичні умови почнуть обговорюватися в ТКГ. Якщо обговорення включатимуть покрокову реалізацію намічених планів з політичних питань, тоді з'явиться сенс знову продовжувати переговори. При цьому Козак наголосив, що Москва чекає від Києва конкретний розгляд політичної складової Мінських угод.

Раніше під час спілкування зі ЗМІ голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Той, хто представляє на переговорах Україну, заявив, що незважаючи на тривалість переговорів вийти на погодження якогось загального документа так і не вдалося. Тому Київ чекатиме нових переговорів, де все ж таки вдасться вийти на якесь рішення. Як позитивний момент Єрмак зазначив згоду всіх сторін переговорів, що потрібно якнайшвидше розблокувати роботу ТКГ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Андрій Єрмак прокоментував напругу на українсько-російському кордоні. На думку глави ОП, ситуацію може змінити успішність переговорів у "Нормандському форматі", на що Україна покладає великі сподівання і готова докладати всіх зусиль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини