Головна Новини Світ Росія Росія хоче вторгнутися в ще одну державу з "миротворчою операцією": на що чекає Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче вторгнутися в ще одну державу з "миротворчою операцією": на що чекає Кремль

Все нібито задля стабілізації ситуації в Грузії

22 липня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

 Росія готова допомогти партії "Грузинська мрія" утримати владу шляхом введення своїх військ та проведенням "миротворчої операції", якщо Тбілісі звернеться з відповідним проханням до Москви. Про це заявив заступник голови Ради Федерації Андрій Клімов, повідомляють російські ЗМІ. За його словами, РФ готова допомогти правлячій владі Грузії утримати верховенство.

Росія хоче вторгнутися в ще одну державу з "миротворчою операцією": на що чекає Кремль

Російські окупанти (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання про ймовірність введення військ на територію іншої суверенної держави, Клімов провів паралель із Сирією. Він зазначив, що ті, хто звертається до Росії, отримують військову допомогу, на прикладі Башара Асада в Сирії.

"Будь-який державний переворот – це втручання зовнішніх сил у внутрішні справи іншої держави, що є порушенням Статуту ООН", — сказав він. Клімов нагадав, що коли була спроба повалити владу в Сирії, законний уряд Асада звернувся до РФ за військовою допомогою. "Ми надали їм цю допомогу, і, як ви знаєте, ситуація в Сирії стабілізувалася", – додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що парламент Грузії схвалив другий "російський закон"Керівна партія "Грузинська мрія" виставила на голосування у першому читання законопроєкт "Про сімейні цінності та захист неповнолітніх", який підтримав грузинський парламент. Законопроєкт передбачає обмеження права для ЛГБТ. 

Автори законопроєкту пропонують заборонити зміну статті, усиновлення та опіку над неповнолітніми для одностатевих пар. Крім того, законопроєкт передбачає заборону на проведення заходів, які спрямовані на "популяризацію" одностатевих шлюбів, зміни статті чи усиновлення дітей представниками ЛГБТ-спільноти.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини