Головна Новини Світ Росія Росія назвала умови повернення в договір про ядерне озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія назвала умови повернення в договір про ядерне озброєння

Кремль повідомив про одну умову, за якої може відновити договір про ядерну зброю.

28 лютого 2023, 13:28 comments2215
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час звернення на федеральних зборах Російської Федерації Володимир Путін оголосив, що РФ зі свого боку призупиняє участь у договорі про ядерне озброєння (СНО-ІІІ). Тепер речник Кремля назвав за яких умов Росія може відновити свою участь у договорі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія назвала умови повернення в договір про ядерне озброєння

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор виступаючи з довгою промовою під час федеральних зборів говорив про війну в Україні та критикував Захід, який на думку Путіна планує розвалити Росію. В підсумку було оголошено, що Російська Федерація призупиняє свою участь в СНО-ІІІ.

Майже після тижня від часу промови, речник Кремля назвав умови повернення Росії. В Москві заявили, що США має прислухатись до позиції Росії.

"Умови мають якось помінятися, повинен помінятися концептуальний підхід країн колективного Заходу, яких ведуть США, у їхньому розумінні заклопотаності нашої країни нашою власною безпекою, у розумінні тез про її неподільність. Тобто безпека однієї країни не може забезпечуватись шляхом безпеки іншої", — розповів Дмитро Пєсков.

Пєсков також зазначив, що союзники України через постачання зброї діють не як "умовні опоненти, а як вороги".

Основна мета договору про ядерне озброєння – це обмеження стратегічних ядерних арсеналів обох країн, а також щорічні перевірки цих запасів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Блінкен розповів, які дві країни зупинили Путіна від застосування ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали, Росія відправила танкер з нафтою на зберігання до однієї з африканських країн 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

28 лютого 2023, 14:47

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини