Головна Новини Світ Росія Росія не хоче розривати дипломатичні відносини з Україною: у Кремлі відреагували на слова Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не хоче розривати дипломатичні відносини з Україною: у Кремлі відреагували на слова Зеленського

Москва стверджує, що вони про таке рішення не думають

22 лютого 2022, 17:03
Поділіться публікацією:

Росія відреагувала на можливе розірвання дипломатичних відносин з Україною. Раніше президент України Володимир Зеленський допустив про розірвання дипвідносин з РФ. У Москві стверджують, що не підтримують таку ініціативу. Таку заяву зробив заступник голови Міністерства закордонних справ Росії Андрій Руденко. Про це повідомляють РІА Новости.

Росія не хоче розривати дипломатичні відносини з Україною: у Кремлі відреагували на слова Зеленського

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

"Ми про таке рішення не думаємо, це не наш вибір", — повідомив Руденко.

У свою чергу речник Кремля Дмитро Пєсков наголосив, що "у Кремлі вважають це вкрай небажаним сценарієм".

"Це зробить все ще складніше для народів двох країн", — зазначив спікер Путіна Пєсков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", під час брифінгу в стінах Верховної Ради нардеп Данило Гетманцев висловив свою думку щодо подальших рішень влади з огляду на визнання Росією незалежності самопроголошених республік ЛДНР. Також нардеп розкритикував пакети санкцій, які планують ввести США та ЄС проти Росії, сказавши, що це "просто знущання". Визнання самопроголошених республік Росією нардеп вважає безпрецедентним злочином проти України і навіть проти РФ з боку її політичного керівництва.

Також "Коментарі" писали, що бойовики "ЛНР" пригрозили Україні війною: вимагають вивести війська із Луганської області. Свою вимогу окупанти висувають, посилаючись на так звану "конституцію ЛНР".

Читайте на порталі "Коментарі": визнання Путіним ЛНР і ДНР вплинуло на українську гривню. Українська гривня з початку торгової сесії ослабла більш ніж на 1% після того, як Росія офіційно визнала незалежність двох регіонів Сходу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/147272
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини