Головна Новини Світ Росія Росія не збирається закінчувати війну в Україні: Пєсков розповів про плани Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не збирається закінчувати війну в Україні: Пєсков розповів про плани Путіна

У Путіна заявили, що "колективний Захід плюс один" тестуватиме Росію "на слабо".

29 квітня 2024, 19:45
Поділіться публікацією:

Росія не збирається закінчувати війну проти України. Скоріше навпаки, у Путіна сподіваються на позитивний для себе результат. А ще роблять ставку на "паніку" серед ЗСУ. Про це заявив прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін".

Росія не збирається закінчувати війну в Україні: Пєсков розповів про плани Путіна

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що РФ має продовжити "спеціальну військову операцію", "убезпечити себе і виконати ті завдання, які були поставлені спочатку".

Також Пєсков заявив, що "та сторона", яку він охарактеризував як "колективний Захід плюс один", тестуватиме Росію "на слабо".

"Нам головне це "слабо" не показати", — сказав він.

Окрім цього, речник Путіна заявив, що нібито у нього є "інформація з перших рук" про те, що "з українського боку на фронтах наростає паніка".

Не забув Пєсков висловитися і про українського президента Володимира Зеленського.  

"Мені здається, що доля Зеленського однозначно вирішена. І зовсім скоро настане момент, коли багато хто, зокрема в Україні, поставить під сумнів його легітимність. У будь-якому разі, навіть із юридичного погляду це доведеться зробити, і йому якось доведеться виправдовуватися", — заявив прессекретар Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна назвали Зеленського "специфічним" президентомРечник президента РФ зробив нову заяву про українського президента Володимира Зеленського, назвавший його "специфічний президент специфічного режиму".  Пєсков публічно заявив пропагандисту Павлу Зарубіну в коментарі, що доля Зеленського — вирішена. У такий спосіб він відреагував на репліки Зеленського про те, що Захід допомагає Україні зброєю, і що це хороша угода для української армії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини