Головна Новини Світ Росія Росія оштрафувала Amazon: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія оштрафувала Amazon: яка причина

Amazon скасував реферальну комісію для українських підприємців на 1 рік

18 жовтня 2022, 18:39
Поділіться публікацією:

У РФ на 4 мільйони російських рублів оштрафували міжнародну компанію Amazon. Відповідний вердикт виніс Московський суд нібито за те, що компанія не видалила заборонений у Росії контент. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Reuters.

Росія оштрафувала Amazon: яка причина

Росія оштрафувала Amazon (фото з відкритих джерел)

Російські відомства звернулися до компанії з вимогою видалити частину відео, де вживають наркоти та є самогубство.

 В результаті у Таганському районному суді повідомили, що оштрафували Amazon на 4 мільйони рублів у двох різних справах справах,  але у своєму повідомленні російська феміда не уточнила в , яких саме. Так, штраф на 8 мільйонів рублів отримав  стрімінговий сервіс Amazon Twitch  за те, що він не видаляв заборонений контент в РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Естонія підтримала резолюцію про визнання РФ державою-спонсором тероризму. Парламент Естонії 18 жовтня схвалив заяву, в якій засуджує спробу РФ анексувати окуповані українські території та оголошує Росію державою-спонсором тероризму. Цікаво, що парламент Естонії підтримав це рішення одноголосно 88 депутатів висловилися "за", голосів "проти" чи "утримався" не було. У резолюції парламент повторює засудження російської агресії та спроб анексії української території на підставі псевдореферендумів, наголошуючи, що Естонія ніколи не визнає цього. Рійгікогу підтримує розслідування, розпочаті Міжнародним судом ООН та Міжнародним кримінальним судом щодо злочинів, скоєних під час війни проти України, та закликають до створення спеціального міжнародного трибуналу для притягнення до відповідальності винних у злочині агресії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини