Головна Новини Світ Росія Росія перекидає до анексованого Криму важке озброєння - ОБСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекидає до анексованого Криму важке озброєння - ОБСЄ

Йдеться про переміщення на анексований півострів десантно-штурмових частин

14 травня 2021, 09:26
Поділіться публікацією:

Росія почала перекидання важкого озброєння на територію окупованого Криму. Такою інформацією поділилися в місії Сполучених Штатів Америки при ОБСЄ, розповіли в ефірі телепередачі ТСН.Ранок.

Росія перекидає до анексованого Криму важке озброєння - ОБСЄ

Росія перекидає до анексуваного Криму важке озброєння - фото з відкритих джерел

Згідно з офіційними даними, мова йде про переміщення на анексований український півострів десантно-штурмових частин, бойових танків, бронетехніки, а також мінометів.

"Навіть після заяв Російської Федерації про скорочення чисельності сил уздовж кордону з Україною, Росія недавно перекинула до Криму десантно-штурмові елементи, танки T-72Б3, 120-мм міномети, 122-мм гаубиці, бронетранспортери та інше озброєння", — підкреслила в.о. . керівника місії США при ОБСЄ Елізабет Розенсток-Сіллер.

Раніше повідомлялося, що Європейський союз впевнений, що Російська Федерація почала поступове поглинання частини непідконтрольних Україні територій Донбасу. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на документ, представлений Брюсселем на цьому тижні державам-членам. У чому виражається поглинання? Чому це стало можливим? Чому його помітили лише зараз? Як цьому протистояти? "Коментарі" розбиралися в ситуації разом з експертами.

У матеріалі нашого інтернет-видання також можна прочитати, що ситуація на сході країни залишається однією з найактуальніших тем нинішніх днів. На Донбасі за останній час не тільки почастішала кількість обстрілів, а й значно збільшилася кількість поранених та загиблих українських захисників. Керівник Міністерства оборони Андрій Таран пояснив, чи готова наша армія до ймовірного загострення ситуації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини