Головна Новини Світ Росія Росія підвищує ставки: Путін у зверненні зробив заяву щодо ядерної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія підвищує ставки: Путін у зверненні зробив заяву щодо ядерної зброї

Володимир Путін заявив, що хоче відновити випробування ядерної зброї якнайшвидше

21 лютого 2023, 13:57
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін знову вдався до ядерних загроз. Він заявив, що РФ готова відновити випробування ядерної зброї. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на звернення диктатора до Федеральних зборів.

Росія підвищує ставки: Путін у зверненні зробив заяву щодо ядерної зброї

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін під час свого виступу знову звинуватив США та країни НАТО у нарощуванні ядерного потенціалу та у загрозі, яку тепер колективний Захід представляє для майбутнього РФ. Водночас господар Кремля заявив, що Росія може повернутись до ядерних випробувань.

Диктатор наказав Міноборони та "Росатому" підготуватися до проведення випробувань.

"Міноборони Росії та "Росатом" повинні забезпечити готовність провести випробування російської ядерної зброї. Першими ми цього, зрозуміло, робити не будемо. Але якщо США проведуть випробування, то і ми проведемо", — заявив Володимир Путін.

Варто зазначити, що російський лідер Володимир Путін під час свого звернення також заявив, що Росія хоче якнайшвидше закінчити війну в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські війська мають залишити Придністров'я, а сам регіон має бути демілітаризований. Про це заявив новий прем'єр-міністр Молдови Дорін Речан. Про що говорить посилення риторики офіційного Кишинева щодо Придністров'я? Як ситуація в Молдові може розвиватися в найближчому майбутньому? Яким чином на це може вплинути фактор російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи може найближчим часом настати вирішальний період для України – кому адресовано посил Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини