Головна Новини Світ Росія Росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії: подробиці

В Росії планують теракти на своїй території для звинувачення України

12 квітня 2022, 11:53
Поділіться публікацією:

Російська влада планує здійснення терактів на своїй територіях. Росія таким чином хоче звинуватити Україну й розпалити антиукраїнські настрої в суспільстві. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії: подробиці

Москва - фото з відкритих джерел

"Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму", — заявив голова ГУР Кирило Буданов.

Як зазначив Буданов, Росія планує емоційно сколихнути своїх громадян і налаштувати їх ще більше проти українського народу. Росія в разі теракту звинуватить Україну, зокрема добровольчі батальйони ЗСУ, які начебто готують наступ, щоб помститися за звірства окупантів у Бучі та Краматорську.

"Останніми днями російська влада дедалі активніше розганяє маховик антиукраїнської істерії. У Білгородській і Курській областях активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп", — зазначив Буданов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ. Повідомлення про можливе застосування Росією хімічної зброї у блокадному Маріуполі викликали резонанс у світі. З'явилася реакція і Великобританії. 

Читайте на порталі "Коментарі": посилення обстрілів на Луганщині та скупчення техніки біля Сумщини: що відомо про ситуацію. Заступник міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що плани ворога не далекоглядні й ризики розвитку страшних сценаріїв зберігаються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини