Головна Новини Світ Росія Росія погрожує розірвати дипвідносини зі США: що розлютило Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія погрожує розірвати дипвідносини зі США: що розлютило Кремль

Кремль погрожує розірвати дипломатичні відносини зі США та конфіскувати активи західних країн, якщо Вашингтон конфіскує активи РФ

22 грудня 2023, 16:10 comments2177
Поділіться публікацією:

Росія може розірвати дипломатичні відносини зі США, якщо Вашингтон конфіскує активи РФ, заморожені через вторгнення Росії до України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву заступника глави МЗС РФ цитує Reuters.

Росія погрожує розірвати дипвідносини зі США: що розлютило Кремль

Сергій Рябков. Фото: із відкритих джерел

Заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков заявив, що США "не повинні виходити з ілюзії, що Росія обома руками чіпляється за збереження з ними дипломатичних відносин" і що в Москві "готові до будь-якого сценарію".

За словами російського дипломата, "спусковим гачком" для розриву відносин може стати "конфіскація активів, подальша військова ескалація та багато іншого".

Також прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив сьогодні, що Росія "ніколи не дасть спокою" жодній країні, яка захопить її активи, і здійснить дії у відповідь щодо конфіскації активів таких країн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поки США та ЄС пробуксовують із ухваленням рішень про виділення Україні багатомільярдних пакетів допомоги зі своїх бюджетів, посилилися пошуки можливостей передати Україні заморожені Заходом активи РФ (близько 300 мільярдів доларів). У МЗС РФ вже – істерика із цього приводу – і нова порція погроз на адресу тієї ж Німеччини. Яка ймовірність того, що російські активи незабаром почнуть працювати в Україні? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – допомога від США та ЄС: чи варто переживати за 2024 рік та як підстрахуватися Україні.

Раніше "Коментарі" писали – чому так важливо запустити вітчизняний ВПК: що означає перехід України до оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 грудня 2023, 16:23

Так і треба поводитись з рейдерами особливо коли грабувати намагаються на користь корумпованих юдейських розкрадачів. Український олігархат має достатньо майна за кордоном, щоб у випадку чого компенсувати Росії збитки. Суперяхти і палаци юдея Косюка або Рената можуть вийти з європейського порту, а прибути у порт Ємена або КНДР або згоріти. Треба створювати фінансовий Моссад який буде діяти по всьому світу, терористичний Ізраїль показав приклад як це робити.


Новини