Головна Новини Світ Росія Росія пригрозила США щодо безпілотників у акваторії Чорного моря
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія пригрозила США щодо безпілотників у акваторії Чорного моря

Заступник міністра закордонних справ Росії попередив США, що армія РФ може вжити контрзаходи, якщо помітить американські безпілотники.

22 березня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія попередила Сполучені Штати не використовувати безпілотні літальні апарати над частиною Чорного моря, адже тоді армії РФ доведеться вжити "контрзаходів", каже заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Росія пригрозила США щодо безпілотників у акваторії Чорного моря

Заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков. Фото з відкритих джерел

На початку березня російські винищувачі збили американський розвідувальний дрон MQ-9 Reaper над Чорним морем. Росія заявила, що не причетна до інциденту, а сам безпілотник нібито зробив різкий маневр та впав у воду. Проте опубліковані матеріали з безпілотника зафіксували скидання палива перед дроном, а потім момент удару по MQ-9 Reaper, в наслідок чого було помітно пошкодження апарату. Тепер заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков пригрозив США.

"Ми застерігаємо їх від спроб грати на нервах, випробовуючи наше терпіння", — сказав Рябков.

Рябков стверджує, що американський дрон перебував у зоні особливого режиму, де відбуваються навчання російських військових. Також російський політик додав, що безпека буде здійснена усіма засобами, а американські дрони не зможуть похитнути рішучість РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Великобританія оголосила передати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном. На скільки це небезпечно?

Також "Коментарі" писали, що Україна використовує картонні безпілотники. Австралійська компанія виготовляє та відправляє близько 100 дронів з картону до України. Вони легкі в транспортуванні, ціні та можуть виконувати різноманітні завдання на полі бою чи доставляти харчі, медичні засоби або боєприпаси для українських сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини