Головна Новини Світ Росія Росія пригрозила США: шантажує захопленням нових українських територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія пригрозила США: шантажує захопленням нових українських територій

Росія вважає, що Вашингтон має піти на перемовини щодо війни в Україні

25 травня 2024, 22:36
Поділіться публікацією:

Посол Росії у США, армійський генерал Анатолій Антонов виступив з погрозами на адресу США.

Росія пригрозила США: шантажує захопленням нових українських територій

РФ погрожує Заходу. Фото з відкритих джерел

Російський посол заявив, що США мають відповісти на пропозицію РФ щодо перемовин про припинення війни, інакше Україна втратить нові території.

"Якщо російські пропозиції щодо мирних переговорів у Вашингтоні знову будуть проігноровані, українці втратять набагато більше територій, ніж мають зараз", — сказав Анатолій Антонов.

Водночас російський дипломат наголосив, що жодної мови не може бути про відступ або відведення ЗС РФ до гіпотетичних розмежувальних ліній.

"Є конституція Росії. Там чітко позначені кордони нашої держави, в які входять нові суб'єкти федерації", — сказав російський посол.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що точність деяких західних ракет, переданих Україні, знизилася в 10 разів через роботу російських РЕБів. Як пише The Washington Post з посиланням на конфіденційні українські оцінки, після того, як рівень точності деяких видів американського озброєння значно знизився, Київ припинив їхнє використання. Зокрема, йдеться про озброєння, яке має супутникове наведення — снаряди Excalibur і системи HIMARS.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться саміту миру, який в червні пройде у Швейцарії. "Путін не просто хоче зірвати саміт миру і багато що намагається для цього зробити. Він ще й боїться того, що може дати саміт. Світ здатен примусити Росію до миру та дотримання норм міжнародної безпеки", — заявив Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини