Головна Новини Світ Росія Росія публічно звинуватила США в участі у війні на боці України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія публічно звинуватила США в участі у війні на боці України

У Москві заявили, що Київ та Вашингтон разом визначають, за якими цілями бити

2 серпня 2022, 17:35 comments1633
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії звинуватило США у участі у війні на боці України, оскільки, як там кажуть, із Вашингтоном узгоджуються цілі, за якими б'ють реактивні системи залпового вогню HIMARS. Як повідомляє видання "Коментарі", таку інформацію оприлюднили в "ТАРС", з посиланням на представника Міноборони РФ Ігоря Конашенкова.

Росія публічно звинуватила США в участі у війні на боці України

РСЗО HIMARS. Фото: Генштаб ЗСУ

Представник Міноборони країни-агресора процитував сказане заступником голови військової розвідки Вадимом Скибицьким, який в інтерв'ю "The Telegraph" підтвердив інформацію про те, що ЗСУ використовують для атак по агресору ракети HIMARS тільки після того, як проводять консультації з партнерами зі США. Конашенков зазначив, що Україна фактично визнала, що удари по російській меті завдаються лише після того, як Вашингтон дає на це схвалення.

І далі вже після таких роздумів у Міноборони РФ заявили, що такі визнання української розвідки підтверджують ту тезу, що заяви Білого Дому та Пентагону про те, що США перебувають осторонь військового конфлікту в Україні, не відповідають дійсності. У Міноборони Росії вважають, що США безпосередньо залучені до конфлікту в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці прожили 160 днів повномасштабного вторгнення. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому перелом у війні вже розпочався.

Також видання "Коментарі" повідомляло — міністр оборони РФ Сергій Шойгу розповів, як проходить окупація Донецької області.

"Коментарі" раніше писали — росіяни випадково підірвали власний поїзд з технікою , ховаючись від HIMARS — розвідка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини