Головна Новини Світ Росія Росія "ще не починала": російський дипломат пояснив, чому РФ не програє Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія "ще не починала": російський дипломат пояснив, чому РФ не програє Україні

Посол РФ у Великій Британії Келін пригрозив ескалацією "небаченого рівня"

29 травня 2023, 11:50 comments3148
Поділіться публікацією:

Росія "ще не починала діяти всерйоз" в Україні. Якщо це станеться, то буде війна небачених масштабів. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю ВВС заявив Надзвичайний посол РФ у Великій Британії Андрій Келін.

Росія "ще не починала": російський дипломат пояснив, чому РФ не програє Україні

Надзвичайний посол РФ у Великій Британії Андрій Келін. Фото: з відкритих джерел

Серед факторів, які роблять Росію сильнішими, ніж Україна у війні Келін назвав великі розміри Росії та величезні ресурси. Все це дозволяє Росії триматися на плаву та продовжувати війну.

Також російський дипломат заявив, що постачання західної зброї української армії може призвести до ескалації "небаченого рівня".

За його посла, тривалість війни залежить від зусиль щодо ескалації, нібито вживаних країнами НАТО, "особливо Великобританією".

"Рано чи пізно, звичайно, ця ескалація може отримати новий вимір, який нам не потрібний і ми не хочемо", — заявив Келін.

Коли журналістка запитала про військові злочини РФ, які були доведені ООН, Келін у найкращих традиціях російської пропаганди звинуватив у злочинах українців і заявив, що російські війська в Україні не виступають, як окупанти, на зворот "звільняють" території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупаційна "влада" тікає з Херсонщини: чому намагаються об'їхати Кримський міст.

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко запропонував Казахстану стати частиною Союзної держави (наразі це РФ РБ), щоб "ядерна зброя була в усіх". Відповідну заяву зроблено після того, як казахстанський лідер Касим-Жомарт Токаєва розкритикував Мінськ та Москву за створення "єдиної держави". Про що говорять заяви Лукашенка та Токаєва? До чого можуть призвести ігри РФ, яка має намір перемістити тактичну ядерну зброю (ТЯЗ) в РБ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини