Головна Новини Світ Росія Росія в ООН зробила цинічну заяву про Ізраїль: "не мають права"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія в ООН зробила цинічну заяву про Ізраїль: "не мають права"

Головний дипломат Росії в ООН Василь Небензя звинуватив Ізраїль та назвав країну окупантом.

2 листопада 2023, 12:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Росії в ООН Василь Небензя заявив, що Ізраїль не має права на самооборону проти палестинських бойовиків ХАМАС, оскільки є "окупантом". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of Israel.

Росія в ООН зробила цинічну заяву про Ізраїль: "не мають права"

Російський дипломат Василь Небензя. Фото з відкритих джерел

Російський дипломат Василь Небензя звинуватив Ізраїль в ударах по цивільних об'єктах, де за його словами було вбито тисячі дітей, а місцеві цивільні особи страждають від повної блокади.

"Все, що вони можуть зробити, це продовжувати говорити про нібито право Ізраїлю на самооборону, якого, як держава-окупант вона не має", — заявив Василь Небензя.

Крім Ізраїля, представник Росії в ООН також звинуватив Сполучені Штати і їх союзників. Небензя заявив, що в інших ситуаціях ці країни закликають дотримуватись гуманітарного права та створюють слідчі комісії у пошуку воєнних злочинів, однак не роблять цього під час конфлікту на Близькому Сході.

Цинічні заяви Василя Небензі прозвучали під час того, як Росія 20 місяців веде війну проти України, обстрілює житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури, чим вбиває мирних громадян України. Міжнародні організації та більшість країн світу засуджує російську агресію проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ООН оприлюднили доповідь про ракетний удар по селу Гроза. Названо винних у вбивстві 59 людей.

Також "Коментарі" писали, що чоловік вбив і зґвалтував 23-річну жінку. Згодом він пішов на фронт, отримав травму та був помилуваний. Тепер колишній ув'язнений перебуває на волі попри вбивство та термін у 20 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини