Головна Новини Світ Росія Росія відкрито шантажує ООН – погрожує вийти із зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відкрито шантажує ООН – погрожує вийти із зернової угоди

Росія відкрито заявляє, що проти того, щоб ООН вивчила збиті над Україною дрони

20 жовтня 2022, 14:57
Поділіться публікацією:

Генсек ООН Антоніо Гуттереш повідомив, що в Україну прибудуть фахівці, які встановлять, якими дронами російські війська обстрілюють цивільну інфраструктуру. У відповідь заступник постійного представника РФ при ООН Дмитро Полянський озвучив позицію Москви, що в Кремлі можуть порушити питання про перегляд співпраці з ООН. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "ВВС".

Росія відкрито шантажує ООН – погрожує вийти із зернової угоди

Заступник постпреду РФ при ООН Дмитро Полянський загрожує організації через іранські дрони. Фото: із відкритих джерел

Дмитро Полянський заявив, що Москва поставить під сумнів діяльність ООН, якщо там вирішать спрямовувати групу для вивчення походження дронів, які останнім часом масово атакують Україну. Дипломат наголосив, що немає жодної необхідності відправляти фахівців до України, бо Росія відкрито заявляє, що у війні проти України використовує дрони власного виробництва і, нібито, причин сумніватися у таких доводах росіян немає.                                                                                       

Полянський спробував переконати світову громадськість, що Росія сьогодні є технологічно розвиненою країною і має свою промисловість з виробництва ударних безпілотників.

При цьому російський дипломат на підтвердження своїх слів заявив, що на дронах, які б'ють українською інфраструктурою, є написи російською мовою, що ще раз підтверджує – зброя зроблена в Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни залишають Херсон або блефують – про що говорять останні дії окупантів на півдні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський поговорив з Ердоганом: що обговорили – чому Туреччина хоче послаблення Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини