Головна Новини Світ Росія Росія вигадала нову абсурдну теорію про біолабораторії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вигадала нову абсурдну теорію про біолабораторії в Україні

Начальник Радіаційно-хімічного та біологічного захисту РФ стверджує, що американці проводили експериментальні дослідження в Україні.

30 січня 2023, 18:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Міністерстві оборони Російської Федерації заявили, що росіяни нібито змогли зупинити біологічну програму США в Україні, де проводились досліди на військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія вигадала нову абсурдну теорію про біолабораторії в Україні

Начальник військ РХБЗ ЗС РФ Ігор Кирилов. Фото з відкритих джерел

Начальник військ РХБЗ ЗС РФ Ігор Кирилов заявив, що Міноборони РФ нібито змогло перешкодити американським біологічним програмам, які працювали в Україні. Росіянин стверджує, що американці не змогли завершити досліди в Україні і тепер нібито їх переносять до інших країн – в Східну Європу та Центральну Азію.

"Завдяки Міноборони РФ вдалося зупинити американські військово-біологічні програми в Україні", — говорить Ігор Кирилов.

Окрім цього, начальник військ РХБЗ розповів, про ще одні досліди, які нібито проводились у 2019 році. За класикою російської пропаганди Кирилов розповів, що українські території стали експериментальною частиною досліду щодо ВІЛ-інфекцій, і додав, що дослідження проводились і на військових. 

Начальник Радіаційно-хімічного та біологічного захисту РФ вважає, що на українцях тестували препарати від м'язової втоми, розроблені на основі нанотехнологій. В кінці брифінгу росіянин звинуватив США, заявивши, що американці нібито причетні до пандемії COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент України Віктор Ющенко порадив Володимиру Путіну подивитись польський фільм для кращого розуміння відносин між Україною та Польщею.

Також "Коментарі" писали про двох проросійських депутатів ОПЗЖ в Україні, які вирішили скласти свої повноваження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини