Головна Новини Світ Росія Росія використає теракт у «Крокусі», щоб стати для Заходу партнером. Чи вийде в неї
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія використає теракт у «Крокусі», щоб стати для Заходу партнером. Чи вийде в неї

Росія використовуватиме теракт в «Крокус Сіті Холі» для того, щоб стати для Заходу новим партнером та виставити Україну терористичною державою, вважає політолог Михайло Басараб

26 березня 2024, 15:44
Поділіться публікацією:

Як відзначив політолог Михайло Басараб, із безкінечних заяв російських посадовців вже точно зрозуміло, що Росія офіційно звинуватить Україну у недавньому теракті в "Крокус Сіті Холі". Сюди, відзначив експерт, додадуть ще відро "аргументів" про буцімто терористичну діяльність України.

Росія використає теракт у «Крокусі», щоб стати для Заходу партнером. Чи вийде в неї

Теракт у "Крокусі"

"На фоні ймовірних терактів у низці західних держав нібито у виконанні ІДІЛ Росія буде пропонувати себе у якості партнера, а також вимагатиме від партнерів України визнати нас державою, що спонсорує тероризм"
, — написав у Фейсбуці політолог Михайло Басараб.

За його словами, Кремль спробує поставити на шальках терезів нас як своє дзеркало, щоб урівняти сприйняття їх і нас в очах цивілізованого світу.

Тобто, додав політолог, країна-агресор робить розрахунок на зниження міжнародної підтримки України і реабілітацію Росії.

"Віримо в те, що наші західні партнери вже прочитали цю комбінацію і будуть стійкими до дешевих маніпуляцій кремлівських шахраїв"
, — відзначив Басараб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Росії був вчинений теракт у "Крокус Сіті Холі", в результаті якого було багато загиблих та поранених. Голова російської Ради безпеки Микола Патрушев заявив про те, що до теракту причетна Україна. Така ж інформація і у російської ФСБ, яка мало не договорилася до того, що радикальних ісламістів, які організували теракт, тренували співробітники СБУ. Також у ФСБ заявили, що ісламістів готувалися зустрічати в Україні, як героїв.

Разом з тим, російський диктатор Володимир Путін заявив, що виконавці теракту відомі, а от його замовника необхідно ще встановити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини