Головна Новини Світ Росія Росія вимирає. Заклики Путіна народжувати по вісім дітей не працюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вимирає. Заклики Путіна народжувати по вісім дітей не працюють

Росія вимирає дев'ятий рік поспіль

20 квітня 2024, 21:01
Поділіться публікацією:

РФ продовжує втрачати населення внаслідок природного спаду, незважаючи на трильйонний національний проєкт "Демографія" та заклики російського диктатора Володимира Путіна народжувати по вісім дітей, як за часів Стародавньої Русі.

Росія вимирає. Заклики Путіна народжувати по вісім дітей не працюють

Населення РФ стрімко скорочується. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на дані Росстату, за підсумками січня-лютого 2024 року РФ втратила ще майже 130 тисяч осіб внаслідок перевищення смертності над народжуваністю.

Повідомляється, що природний спад населення Росії офіційна статистика фіксує дев'ятий рік поспіль. Минулого року смертність росіян перевищила народжуваність на 500 тисяч осіб, роком раніше природний спад становив 594 тисячі осіб, а у 2021 році, на тлі наслідків пандемії Covid-19, досягав рекордних 1,04 мільйона осіб.

Зазначається, що у 2016-2023 років Росія втратила 3,5 мільйона осіб внаслідок природного спаду населення, що дорівнює населенню Тульської та Бєлгородської областей разом взятих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини