Головна Новини Світ Росія Росія влаштувала істерику в ООН: заявила, що Україна заслуговує на капітуляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія влаштувала істерику в ООН: заявила, що Україна заслуговує на капітуляцію

Росія влаштувала істерику в ООН у зв'язку з подіями в Курській області

13 серпня 2024, 18:55 comments4307
Поділіться публікацією:

Україна атакою на Курську область продемонструвала своє "справжнє обличчя", тому вона не заслуговує нічого крім поразки та капітуляції, про це під час неформального засідання ООН заявив перший заступник постійного представника Росії при Організації Об'єднаних Націй Дмитро Полянський.

Росія влаштувала істерику в ООН: заявила, що Україна заслуговує на капітуляцію

Дмитро Полянський

"Ті, хто сподівався, що ця варварська атака посіє розбрат серед росіян і налякає їх, робить фатальну помилку. Цей злочин згуртував наше суспільство і показав справжнє обличчя ворога, який не заслуговує нічого, крім поразки та безумовної капітуляції", — сказав він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ 6 серпня розпочали наступ у Курській області. Просування виявилося успішним, тому викликало істерику у диктатора Володимира Путіна. Він вимагав "видавити" українських військових із російських територій. Також він відмовився вести будь-які переговори з Україною.

Водночас, він відправив до Курської області свого помічника Олексія Дюміна, щоб він контролював хід проведення "контртерористичної операції". Щоправда, експерти вважають, що ця витівка ні до чого не приведе. Максимум Дюмін знайде якихось "шпигунів", які нібито діють на користь ЗСУ.

При цьому військові попереджають , що командування РФ все ж таки визначилося з тим, як протистоятиме ЗСУ в Курській області. Зокрема, росіяни концентрують сили для основного удару, не пускаючи їх одразу в роботу. Тому що для витіснення рейдового угруповання потрібен контингент у кілька разів більший за чисельністю. Також необхідна перевага в арті, авіації та БПЛА. Відомо , що вже сконцентровано близько 10 тисяч особового складу, за технікою кількісно інформації немає. Але її перекидають, це відомо .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини