Головна Новини Світ Росія Росія внесла одіозного журналіста Бабченко до списку терористів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія внесла одіозного журналіста Бабченко до списку терористів

Росфінмоніторинг не повідомив про причини свого рішення внести покинув Росію журналіста Аркадія Бабченко до списку екстремістів і терористів

9 липня 2020, 16:59 comments1115
Поділіться публікацією:

Російська Федерація визнала російського журналіста Аркадія Бабченко, який в 2017 році покинув територію країни і перебрався в Україну, екстремістом і терористом. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс", посилаючись на дані Росфінмоніторингу.

Росія внесла одіозного журналіста Бабченко до списку терористів

Агентство зазначає, що у відомстві РФ не пояснюють причин для такого рішення.

Сам Аркадій Бабченко сприйняв цю новину не просто спокійно, а досить саркастично.

"То-то я думаю, чому мені рівно о 13.00 прийшло повідомлення "Ви не можете використовувати картку "Яндекс" в "Apple pay". Заблокували вліт! І відразу і одночасно з усіх стволів по всім новинам. Набридло мені в топи новин щось потрапляти вже... Там в списку 35 тисяч чоловік. Але хтось, гортаючи його, саме в 13.00 абсолютно випадково і побачив моє прізвище. Оперативно працюють хлопці, молодці", — написав журналіст у себе на сторінці в Facebook.

При цьому "вічний вигнанець" продовжує збирати донати на свою картку "Приват", так як позиціонує себе виключно незалежний ні від яких політичних сил блогер і публіцист.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського, вірний прихильник минулої влади Аркадій Бабченко заявив, що покидає Україну в пошуках нового щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини