Головна Новини Світ Росія Росія заблокувала Тwitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заблокувала Тwitter

Раніше Роскомнагляд заблокував доступ до Facebook на території Росії

5 березня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

В Росії заблокували соціальну мережу  Тwitter. Про це повідомив  очільник відомства цифрової трансформації нашої країни Михайло Федоров у Telegram-каналі.

Росія заблокувала Тwitter

У Росії заблокували популярну соцмережу (фото з відкритих джерел)

 За його словами в сусідній країні все відбувається, як передбачав  Джордж Оруелл. Наступним  кроком стане створення кількох Міністерств: відомства правди, відомства любові, відомства достатку і відомства миру.

Дещо раніше стало відомо, що представники Федеральної  служби з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій, або  інакше – Роскомнадзор, прийняли рішення, яке блокує  доступ до мережі Facebook на території Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ продовжує затримувати ворожих агентів та зрадниківВ пресслужбі Служби безпеки України повідомляють, що 4 березня затримали зрадника, що допомагав окупантам обстріляти Луцький військовий аеродром. Відомо, що чоловік отримував й передавав російським спецслужбам дані про типи та кількість військових літаків, місця їх дислокації, тренувальні польоти, особисті дані військовослужбовців на аеродромі. За його наводкою аеродром обстріляли з ракет. Про виконану "роботу" підозрюваний відзвітував "кураторам". Чоловік передавав ворогу інформацію про воєнні дії протягом 24-28 лютого. Чоловіку, що працював з окупантами, повідомили про підозру за статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), його взято під варту. В Луганській області СБУ відкрила провадження щодо бойовика "ЛНР". Чоловік разом з окупантами приїхав до Біловодська та проголосив себе керівником військово-цивільної адміністрації.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/1245
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини