Головна Новини Світ Росія Росія заявляє, що ЗСУ керує НАТО і відправляє війська на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявляє, що ЗСУ керує НАТО і відправляє війська на Донбас

Глава МЗС РФ заявить, що Україна стягує війська на Донбас

1 грудня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

У МЗС Росії заявляють, що українська армія прямує у бік Донбасу. Ближче до ОРДЛО українські силовики стягують свої сили. За даними російських спецслужб на Донбасі, вже 125 тисяч українських армійців, що становить половину всього складу українського війська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на МЗС РФ.

Росія заявляє, що ЗСУ керує НАТО і відправляє війська на Донбас

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Глава зовнішньополітичного відомства Росії Сергій Лавров розповів, що Україна ухвалила рішення стягувати не лише спецтехніку на Донбас, а й відправити туди додатковий військовий контингент. За інформацією Лаврова, діями української армії на сході керують США та інші дивні НАТО. Усі пересування координуються із Заходом.

Також глава МЗС Росії заявив, що Кремль стурбований тим, що проти мирних громадян Донецька та Луганська застосовується важке озброєння, включно з безпілотниками.

Читайте також на порталі "Коментарі" — військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в ексклюзивному інтерв'ю заявив, що він особисто не бачить передумов того, що в грудні російські війська підуть у наступ і почнеться те вторгнення, про яке сьогодні всі так говорять. Жданов вважає, що ситуація може змінитися ближче до різдвяних свят. Експерт у питаннях національної безпеки та оборони, учасник програми Україна-НАТО Катерина Коваль вважає, що готовність до можливого російського вторгнення має бути постійною. Експерт зазначає, що готовність означає, що потрібно працювати як усередині країни, готуючи суспільство, так і ззовні, не припиняючи роботу на дипломатичному плацдармі, заручаючись підтримкою союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини