Головна Новини Світ Росія Росія знищує свої прикордонні території КАБами. Подробиці від повстанців
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знищує свої прикордонні території КАБами. Подробиці від повстанців

Росіяни однаково ведуть війну проти українців та проти свого ж населення, заявив в інтерв’ю ТСН начальник штабу РДК Олександр «Фортуна». За його словами, армія РФ фактично знищила свою ж Козинку КАБами

25 березня 2024, 14:56
Поділіться публікацією:

Як розповів Олександр "Фортуна", російське командування пішло на знищення Козинки, оскільки там російські піхотинці не мали успіху і не могли жодним чином зашкодити російським повстанцям. Більше того, стверджує "Фортуна" усі піхотні формування, які заходили на територію Козинки, Гори-Подолу, Заріччя, були знищені.

Росія знищує свої прикордонні території КАБами. Подробиці від повстанців

РДК

За його словами, повстанці просувались російськими територіями і просуваються далі. Саме тому, щоб їх зупинити по російським населеним пунктам самі ж росіяни почали завдавати удари КАБами.

"Коли протягом години на одну позицію починають кидати 5-6 КАБів, психологічно людям це важко витримувати", — розповів "Фортуна".

При цьому, за його словами, росіяни не рахуються з мирним населенням, чи воно живе в Україні, чи в РФ. Він говорить, що повстанці передбачали таку ситуацію, тому і просили владу організувати евакуацію мирного населення. Зі свого боку повстанці відкрили гуманітарний коридор, яким скористалося багато людей.

Натомість, стверджує "Фортуна", влада Білгородської області замість евакуації поставила блокпости, мешканців розвертали, щоб вони поверталися додому і голосували на путінських виборах.

Загалом, відзначає Олександр "Фортуна" до 17 березня дня путінських виборів про рейди повстанців взагалі не говорили, намагаючись зробити вигляд, що в країні все добре, а російський диктатор Володимир Путін цілком контролює ситуацію. Якісь заяви із приводу того, що відбувається на прикордонних територіях почали лунати після того, як Путін переобрався.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці розкрили звідки у них зброя, яку вони використовують проти російських військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини