Головна Новини Світ Росія Росія знову загрожує ядерною зброєю – причина розширення НАТО за рахунок Швеції та Фінляндії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову загрожує ядерною зброєю – причина розширення НАТО за рахунок Швеції та Фінляндії

Росія погрожує перекинути кораблі з ядерними ракетами до Фінської затоки

14 квітня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

У Кремлі не приховують роздратування від намірів Швеції та Фінляндії вже цього літа приєднатися до НАТО. Саме тому Москва відкрито заявляє, що готова стягнути ядерну зброю до Балтики. Йдеться про кораблі з відповідними ракетами. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва.

Росія знову загрожує ядерною зброєю – причина розширення НАТО за рахунок Швеції та Фінляндії

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Заступник голови Ради безпеки РФ зазначив, що розширення Північноатлантичного альянсу за рахунок вступу до нього Швеції та Фінляндії призведе до того, що у Росії збільшиться список офіційно зареєстрованих противників.

Дмитро Медведєв зазначив, що Альянс може фактично подвоїти довжину кордону з Росією. Тому Москва не може на це не відреагувати, прийнявши рішення зміцнити відповідні кордони. Насамперед буде збільшено угруповання сухопутних військ та ППО, а російські військові кораблі посилять свою присутність у Фінській затоці.   

Найголовніше, на чому акцентував Медведєв, Росія буде готова перекинути свої ядерні боєголовки в Балтику. Після вступу до НАТО Швеції та Фінляндії про без'ядерний статус Балтики доведеться забути.

При цьому в Росії відкинули думку, що наміри Швеції та Фінляндії приєднатися до НАТО виникли через війну в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль знову загрожує ракетними ударами, яким можуть рознести урядовий квартал української столиці: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, такі заяви спікерів Росії можуть бути, як блеф, так і спроба ворога попередити, що він готовий піти ще великі звірства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини