Головна Новини Світ Росія Росіян, які біжать до Грузії, забиратимуть прямо на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян, які біжать до Грузії, забиратимуть прямо на кордоні

Росія відкриє мобілізаційний військкомат на кордоні з Грузією

27 вересня 2022, 12:15 comments1171
Поділіться публікацією:

Російська влада вирішила забирати в армію своїх підданих прямо на кордоні з Грузією. На прикордонному пункті працюватиме мобілізаційний військкомат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на МВС Північної Осетії.

Росіян, які біжать до Грузії, забиратимуть прямо на кордоні

Жителів Росії, які біжать до Грузії, забиратимуть на кордоні. Фото: з відкритих джерел

Враховуючи те, що потік росіян, що біжать від мобілізації, з кожним днем збільшується, російська влада вирішила діяти радикально. Кремль не очікував на таку реакцію багатьох росіян. Згідно з повідомленням, на КПП Верхній Ларс на кордоні з Грузією найближчим часом буде розгорнутий мобілізаційний пункт військкомату. Туди вже йдуть колони російської військової техніки.

Поліцейські уточнили, що на цьому прикордонному пункті буде дозволено піший перехід через кордон із Грузією.

Раніше в правлячій партії Грузії заявили, що потоки росіян, які прибувають до Грузії "перебувають під контролем" і "не становлять небезпеки".

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Росія через проблеми з мобілізацією, ймовірно, закриє кордон із 28 вересня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії наростають протести проти мобілізації. Почастішали підпали військкоматів, у Дагестані – зіткнення з поліцією. Президент України Володимир Зеленський у черговому зверненні знову приділив увагу цим подіям, закликавши росіян не підкорятися цій злочинній витівці Путіна. Чи є шанс, що мобілізація підірве РФ зсередини? Що може прискорити падіння путінського режиму? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент України Зеленський пояснив, чому наступ РФ на Донбасі увійде в історію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини